Ota yhteyttä
Closing icon
Search icon

Kaikki omavalvonnan tehtävät haltuun keittiössä ja asiakastiloissa

Kriittisten HACCP-hallintapisteiden vaativuustasot huomioiva omavalvontasuunnitelma takaa korkean ja tasalaatuisen ruokaturvallisuuden säästäen aikaa ja parantaen työn laatua. NSnappyn avulla voit ohjata ammattikeittiön työtä siten, että kaikkia kriittisiä hallintapisteitä johdetaan palvelun kautta niin, että kriittisyydet on huomioitu niiden vaatimustason mukaisesti.

Infonäyttö opastaa

Digitaalinen omavalvonta­suunnitelma johtaa omavalvonnan toteutumista jokapäiväisessä arjessa ajastettujen tehtävien kautta. Keittiön infonäyttö kertoo työntekijöille reaaliaikaisesti, onko kaikki hyvin. Se näyttää päivittäiset omavalvonnan tehtävät ja ilmoittaa mahdollisista hälytyksistä.

infonaytto_opastaa
omavalvonnan_tehtava__0004_siivoustehtavat

Hygienia- ja siivoustehtävät

Takaovelle pölähtävä rekka rullakoineen tai useissa paikoissa piipahtanut ruokalähetti ovat monissa keittiöissä vierailevia korkean saastumisvaaran tekijöitä. NSnappy ottaa erilaisten puhdistettavien alueiden kriittisyydet huomioon. Se ilmoittaa ajastettujen tehtävien avulla, missä ja kuinka usein puhdistuksia tulee suorittaa, sekä mitä välineitä ja aineita puhdistukseen tulee käyttää.

Hygieniamittaukset

Käytettiinkö puhdasta liinaa ja oikeaa siivousaineen annosteluohjetta? Huomioitiinko, että asiakastilan kestävät pöydät vaativat erilaisia puhdistusmenetelmiä kuin keittiön vettä imemättömät materiaalit? Digitaalinen palvelu analysoi mittaustuloksen ja kertoo, mitä täytyy tehdä seuraavaksi, mikäli pintahygienia ei ollut riittävällä tasolla. Hygieniamittausten tulokset siirtyvät automaattisesti, ilman kirjaamista, digitaaliseen NSnappy-palveluun.
omavalvonta_nsnappylla_hygieniamittaukset
omavalvonnan_tehtava__0005_lampotilanmittaus

Sisä- ja pintalämpötilojen mittaukset

NSnappyyn määritetyt tehtävät huolehtivat, että esimerkiksi seisovan pöydän pisto­lämpötila­mittaukset suoritetaan paitsi riittävän usein, myös aina kriittisimmästä saastumis­vaaraa aiheuttavasta ruoasta. Myös elintarvikkeiden vastaanotto­tarkastukset hoituvat pisto- ja infrapuna­mittareilla helposti napin painalluksella. Mittaustulos kirjautuu heti digitaaliseen palveluun.

Automaattinen lämpötilavalvonta

Automaattinen lämpötilavalvonta huolehtii sopivasta lämpötilasta niin kuiva-, kylmä- kuin pakastevarastoissa. Se hälyttää asetetut raja-arvot ylittävästa tai alittavasta lämpötilasta. Näin esimerkiksi lihasta ei tule mautonta liiallisen kylmyyden aiheuttamien seurausten vuoksi, eivätkä marjat menetä rakennettaan ja vitamiinejaan.

nsnappy_laitteisto_some
omavalvonta_nsnappylla_jaahdytys

Jäähdytys

Nopea jäähdytys ehkäisee bakteerien itiömuotojen muuttumista saastuttavaan kasvumuotoon. NSnappylla varmistat, että laitteisto kykenee jäähdyttämään elintarvikkeen riittävän nopeasti omavalvontasuunnitelman mukaisessa aikataulussa. Älykäs menetelmä tallentaa tiedot jäähdytysprosessin alkamisesta ja päättymisestä automaattisesti NSnappy-palveluun.

Astianpesumittaukset

Oikeat pesulämpötilat takaavat pesu- ja huuhteluaineista saatavan optimoidun hyödyn, jolla turvataan pesuprosessin lopputulos. Korkeita lämpötiloja ja vahvoja kemikaaleja kestävä WASH-mittalaitteemme huolehtii, että esi-, pesu- ja huuhtelulämpötilat ovat raja-arvojen mukaiset. Palveluun kertyvän datan avulla analysoit koneiden toimivuutta ja ennakoit huoltotarpeet.

omavalvonta_nsnappylla_astianpesu
omavalvonnan_raportointi

Omavalvonnan raportointi

Kaikkien kriittisten hallintapisteiden turvallinen hallitseminen päivittäisten rutiinien läpi voidaan todentaa kattavalla raportoinnilla. Pelkkien mittaustulosten ja hälytysten sijaan digitalisoitu omavalvontasuunnitelma tuottaa raportit koko ohjelman toimivuudesta toimipiste- ja ketjutasolla. Saat tietoa siitä, mihin tehtäviin arjessa kuluu aikaa ja ovatko ne asiakasturvallisuuden kannalta ne kriittisimmät toimenpiteet.

Hanki NSnappy

Liity sujuvamman keittiöarjen edelläkävijöiden joukkoon.

Varaa esittely tai ota yhteyttä:
300x300_0001_Eero

Eero Aittolampi
Myyntipäällikkö
040 535 8641
eero.aittolampi@nokeval.com

"Minulla on vilpitön halu auttaa asiakkaita kehittämään heidän liiketoimintaansa."

300x300_0000_Tuomo

Tuomo Röppänen
Myyntipäällikkö
050 309 9788
tuomo.roppanen@nokeval.com

"Kuuntelimme asiakkaitamme ja saimme paljon hyvää palautetta, jonka pohjalta lähdimme kehittämään NSnappya."

300x300_0003_Jori

Jori Lukkari
Myyntijohtaja
040 159 5533
jori.lukkari@nokeval.com

"Minua työssäni päivittäin motivoiva tekijä on halu palvella."

Lue myös:

ammattikeittion_menestysresepti_salainen_ainesosa_some
NSnappy-digitaalinen omavalvontapalvelu

- Hyödyt
- Näin NSnappy toimii
- Usein kysyttyä

nsnappy_pilvipalvelu_some
NSnappy-pilvipalvelu

Tutustu tarkemmin pilvipalvelun ominaisuuksiin ja toimintoihin

nsnappy_laitteisto_some
NSnappy-laitteisto

Tutustu omavalvonnan mittalaitteisiin.

Jäikö jokin vielä askarruttamaan?

nsnappy_logo_capture