Ota yhteyttä
Closing icon
Search icon

Kaikki omavalvonnan tehtävät haltuun keittiössä ja asiakastiloissa

Kriittisten HACCP-hallintapisteiden vaativuustasot huomioiva omavalvontasuunnitelma takaa korkean ja tasalaatuisen ruokaturvallisuuden säästäen aikaa ja parantaen työn laatua. NSnappyn avulla voit ohjata ammattikeittiön työtä siten, että kaikkia kriittisiä hallintapisteitä johdetaan palvelun kautta niin, että kriittisyydet on huomioitu niiden vaatimustason mukaisesti.

Automaattinen lämpötilavalvonta

Automaattinen lämpötilavalvonta takaa optimaalisen lämpötilan elintarvikkeiden säilytykselle niin kuiva-, kylmä- kuin pakastevarastoissa. Saat automaattiset hälytykset, jos lämpötila poikkeaa asetetuista raja-arvoista. Tämä varmistaa, että esimerkiksi liha säilyy maukkaana ilman, että se jäätyy liikaa, ja marjat säilyttävät rakenteensa ja vitamiinipitoisuutensa.

nsnappy_automaattinen_lampotilavalvonta
omavalvonnan_tehtava_lampotilanmittaus

Sisä- ja pintalämpötilojen mittaukset

NSnappyyn määritetyt tehtävät huolehtivat, että esimerkiksi seisovan pöydän pisto­lämpötila­mittaukset suoritetaan riittävän usein ja kriittisimmästä saastumis­vaaraa aiheuttavasta ruoasta. Myös elintarvikkeiden vastaanotto­tarkastukset hoituvat piikki- ja infrapuna­mittareilla helposti, kun mittaustulos siirtyy suoraan mittalaitteesta NSnappy-palveluun.

Pintahygieniamittaukset

Käytettiinkö puhdasta liinaa ja oikeaa siivousaineen annosteluohjetta? Huomioitiinko, että asiakastilan kestävät pöydät vaativat erilaisia puhdistusmenetelmiä kuin keittiön vettä imemättömät materiaalit? Digitaalinen palvelu ohjeistaa hygieniatehtävien suorittamisessa ja NSnappy® Hygi -luminometrin mittaustulokset ovat sekunneissa tarkasteltavissa NSnappy-palvelusta.
omavalvonta_nsnappylla_pintahygieniamittaukset
omavalvonnan_tehtava_siivoustehtavat

Hygienia- ja siivoustehtävät

Muun muassa rullakot, ruoanvalmistuslaitteet ja jätteiden käsittely vaativat asianmukaista käsittelyä elintarvikkeiden saastumisvaaran ehkäisemiseksi. NSnappy ottaa erilaisten puhdistettavien alueiden kriittisyydet huomioon. Se ilmoittaa ajastettujen tehtävien avulla, missä ja kuinka usein puhdistuksia tulee suorittaa, sekä mitä välineitä ja aineita puhdistukseen tulee käyttää.

Astianpesumittaukset

Oikeilla pesulämpötiloilla turvataan astianpesuprosessin lopputulos. Korkeita lämpötiloja ja vahvoja kemikaaleja kestävä Wash-mittalaitteemme avulla huolehdit, että esi-, pesu- ja huuhtelulämpötilat ovat raja-arvojen mukaiset. Palveluun kertyvän datan avulla analysoit koneiden toimivuutta ja ennakoit huoltotarpeet.

omavalvonta_nsnappylla_astianpesun_lämpötilamittaus
omavalvonta_nsnappylla_jaahdytys

Jäähdytys

Nopea jäähdytys ehkäisee bakteerien itiömuotojen muuttumista saastuttavaan kasvumuotoon. NSnappylla varmistat, että laitteisto kykenee jäähdyttämään elintarvikkeen riittävän nopeasti omavalvontasuunnitelman mukaisessa aikataulussa. Älykäs menetelmä tallentaa tiedot jäähdytysprosessin alkamisesta ja päättymisestä automaattisesti NSnappy-palveluun.

Hävikin seuranta

NSnappy-palvelun avulla hävikkiä voidaan seurata samasta järjestelmästä omavalvonta- ja hygieniatehtävien kanssa. Kirjaa hävikki hävikkilajeittain ja seuraa tuloksia helposti hävikkiraporteilta.

NSnappy_havikin_seuranta
haccp_järjestelmä_omavalvonnan_raportointi

Omavalvonnan raportointi

HACCP-hallintapisteiden seuranta päivittäisten rutiinitehtävien läpi onnistuu sujuvasti NSnappy-palvelun raportointyökalulla. Pelkkien mittaustulosten ja hälytysten sijaan digitalisoitu omavalvontasuunnitelma tuottaa raportit koko ohjelman toimivuudesta toimipiste- ja ketjutasolla. Saat tietoa siitä, mihin tehtäviin arjessa kuluu aikaa ja ovatko ne asiakasturvallisuuden kannalta ne kriittisimmät toimenpiteet.

Infonäyttö opastaa

Digitaalinen omavalvonta­suunnitelma johtaa omavalvonnan toteutumista jokapäiväisessä arjessa ajastettujen tehtävien kautta. Keittiön infonäyttö kertoo työntekijöille reaaliaikaisesti, onko kaikki hyvin. Se näyttää päivittäiset omavalvonnan tehtävät ja ilmoittaa mahdollisista hälytyksistä.

infonaytto_opastaa_omavalvonta_tehtävissä

Suosittelen NSnappya, koska se helpottaa päivittäistä tekemistä ja tehtävien kirjausta. Kylmiöiden seuranta on helpottunut ja voimme luottaa siihen, että lämpötilat ovat oikeat.

Saila Vuori

operatiivinen johtaja | Ekberg 1852 Oy Ab

Suosittelen NSnappya, koska se helpottaa ja parantaa omavalvontaa. NSnappyn avulla omavalvonta tulee tehtyä ajoissa ja oikein. NSnappyn merkittävin hyöty meille on se, että se parantaa ruokaturvallisuutta, kun lämpötilat tulee valvottua ja kriittisimmät pisteet ovat automaattisessa valvonnassa.

Noora Virelä

ravintolapäällikkö | Furkan-Miran Oy

Suosittelen NSnappya, koska se helpottaa päivittäistä tekemistä ja tehtävien kirjausta. Kylmiöiden seuranta on helpottunut ja voimme luottaa siihen, että lämpötilat ovat oikeat.

Saila Vuori

operatiivinen johtaja | Ekberg 1852 Oy Ab

Suosittelen NSnappya, koska se helpottaa ja parantaa omavalvontaa. NSnappyn avulla omavalvonta tulee tehtyä ajoissa ja oikein. NSnappyn merkittävin hyöty meille on se, että se parantaa ruokaturvallisuutta, kun lämpötilat tulee valvottua ja kriittisimmät pisteet ovat automaattisessa valvonnassa.

Noora Virelä

ravintolapäällikkö | Furkan-Miran Oy

Hanki NSnappy

Liity sujuvamman keittiöarjen edelläkävijöiden joukkoon.

Varaa esittely tai ota yhteyttä:
Nokeval_Manu-Aittoneva_PROFIILIKUVA

Manu Aittoneva
Myyntipäällikkö
040 085 8827
manu.aittoneva@nokeval.com

 

Niko_Yrttiaho_profiilikuva_1080x1080

Niko Yrttiaho
Myyntiedustaja
 045 197 5772
niko.yrttiaho@nokeval.com

"On hienoa, kun huomaa, että myymäni palvelu tulee oikeaan tarpeeseen ja ratkaisee ongelmia asiakkaan arjessa."

300x300_0000_Tuomo

Tuomo Röppänen
Vientipäällikkö
050 309 9788
tuomo.roppanen@nokeval.com

"Kuuntelimme asiakkaitamme ja saimme paljon hyvää palautetta, jonka pohjalta lähdimme kehittämään NSnappya."

300x300_0003_Jori

Jori Lukkari
Myyntijohtaja
040 159 5533
jori.lukkari@nokeval.com

"Minua työssäni päivittäin motivoiva tekijä on halu palvella."

Lue myös:

ammattikeittion_menestysresepti_nsnappy_jarjestelma
NSnappy -digitaalinen omavalvontapalvelu

- Hyödyt
- Näin NSnappy toimii
- Usein kysyttyä

nsnappy_pilvipalvelu
NSnappy-pilvipalvelu

Tutustu tarkemmin järjestelmän ominaisuuksiin ja toimintoihin

nsnappy_kylmätilojen_lampotilamittaus
NSnappy-mittalaitteet

Tutustu omavalvonnan mittalaitteisiin

Jäikö jokin vielä askarruttamaan?

nsnappy_logo_capture